September 26, 2023

Potrivit surselor judiciare, unul dintre jandarmii cu o abordare mai ferma ar fi petrecut 10 ani în cadrul Legiunii Străine. Informații provenind din surse judiciare dezvăluie că grupul violent implicat în incidentul de la Costinești era format din cinci bărbați. Acești indivizi sunt originari din satul Colonia Reconstrucția, comuna Feldioara, județul Brașov, conform defapt.ro.

Sursa Foto GoogleDintre acești cinci, doi sunt deja cunoscuți de către polițiștii brașoveni ca fiind persoane violente, cu condamnări atât în țară, cât și în străinătate. Primul se numește Adrian Florentin Felecan și are înregistrată o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru loviri sau alte violențe. Cel de-al doilea, Raul Nicușor Grigoraș, are antecedente penale în Germania, unde a fost cercetat pentru infracțiuni precum „avarierea sau distrugerea proprietății” și „export sau import ilicit de arme, părți componente și explozivi”.

O serie de indivizi au fost implicați în altercația izbucnită pe faleza din Costinești, aceștia începând să se lovească reciproc cu pumni și picioare în mijlocul aglomerației. În zonă se aflau și două patrule de poliție, chemate în urma plângerilor turiștilor.

Totuși, în tipicul stil românesc, cei implicați în bătaie au trecut subit peste conflictul dintre ei și s-au îndreptat spre polițiști și jandarmi. De la confruntări fizice până la cuvinte injurioase și insulte, acești participanți la conflict, aflați sub influența alcoolului, s-ar putea să își prezinte mâine propriile versiuni la televizor, declarându-se victime.

Este important de menționat că înregistrarea video a fost realizată după ce conflictul începuse deja, iar forțele de ordine utilizaseră deja dispozitive iritante lacrimogene, unul dintre jandarmi având uniforma sfâșiată”, a comunicat Sindicatul de Poliție Europol.

După ore de audieri, anchetatorii au emis ordonanțe de reținere pentru Raul Nicușor Grigoraș, Liviu Sebastian Grigoraș, Andrei Fichiduță și Mihai Cătălin Ujică, membrii ai grupului care a generat conflictul.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *