March 29, 2024
Get in touch with us

Dan Petrescu a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri din cariera de antrenor după ce gruparea pe care o pregătește, CFR Cluj, a fost eliminată în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor de Pyunik Erevan, campioana din Armenia.

Dan Petrescu e ferm: Nu-și dă demisia

La conferința de presă de dinaintea partidei cu Rapid (sâmbătă, ora 21:30), „Bursucul” a vorbit despre demisie și despre discuțiile avute cu conducerea celor de la CFR Cluj.

Nu, În niciun caz (n.r. dacă-și dă demisia). Clar, obiectivul e să ajungem în grupe (n.r. ale Conference League). Dacă ajungem în grupe şi avem parcurs bun în campionat, ne putem reveni. Oricine e antrenor aici e sub presiune, inclusiv Dan Petrescu, inclusiv dacă vine Mourinho.

Preşedintele clubului, Balaj, mi-a zis să stau liniştit, să-mi fac treaba. Vom ajunge unde ne dorim, adică în grupele Conference League şi vom câştiga campionatul.

Eu sunt convins de asta, cu grupul care e acum. Sincer, a fost şi drumul ăsta până la Arad, cinci ore cu autocarul, care a fost prea mult.

Să nu uităm lucrurile bune pe care le-am făcut aici, în perioada în care am stat. În Europa, cu mine antrenor, au fost rezultate excelente, niciodată slabe. Rezultate foarte bune, care au adus foarte mulţi bani clubului.

Dacă clubul are încredere în Dan Petrescu, ştiţi că până la urmă rezultatele vor veni. Rezultatele vor veni 100%, cât timp voi fi aici” – Dan Petrescu, în conferință de presă, citat de Digisport.

În ce condiții va pleca Petrescu de la CFR Cluj

„Eu nu voi pleca de aici, decât poate în momentul în care nu mai avem şanse la Europa, la grupe.

N-are ce să mă deranjeze, sunt obişnuit cu această meserie. E posibil orice la fotbal, poate când ies de aici, să zică: Vezi, că trebuie să pleci. Eu am geanta făcută”, a completat Dan Petrescu.

Dan Petrescu și clauza de reziliere de 400 de mii de euro

Dan Petrescu este legat de CFR Cluj printr-o clauză de 400 de mii de euro. Dacă îl va demite pe antrenor, clubul din Gruia trebuie să-i plătească această sumă.

CFR Cluj, campioana României, va debuta în noul sezon al Superligii (fosta Liga 1) pe teren propriu, contra celor de la Rapid București.

Meciul va avea loc sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21:30, și va fi în direct pe Digisport, Prima Sport (fosta LookTV) și Orange Sport (fosta Telekom).

1 thought on “Dan Petrescu clarifică lucrurile – În ce condiții își dă demisia de la CFR Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *