February 26, 2024
Get in touch with us

Universitatea Cluj a revenit după 7 ani în Liga 1, la capătul „dublei” de la baraj cu Dinamo București (2-0, 1-1). „Șepcile roșii” vor demara în trombă în campionat, duminică seară, pe Național Arena, contra lui FCSB, una dintre rivalele suporterilor de pe Cluj Arena.Ardelenii nu vor putea juca pe propriul stadion, în primele două etape de „acasă”, cu CSU Craiova și cu Petrolul Ploiești, întrucât Cluj Arena va intra în pregătiri pentru festivalul de muzică electronică Untold. 

Eric Linkar „e foarte strict”. Nu își lasă elevii la UNTOLD. Amendă de mii de euro pentru cine merge

Referitor la „Untold”, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, acesta se va desfășura în perioada 4-7 august, iar Lincar nu are de gând să le ofere „bilete de acces” propriilor jucători la acest eveniment. 

„Nu a făcut-o nici anul trecut, nu are de gând să o facă nici acum. Este foarte strict în această privință. Noi, băieții, nu suntem entuziasmați de idee, îți dai seama, am fi dorit să mergem într-o seară”, au reacționat jucătorii lui „U” pentru GSP.Cine încalcă regula riscă o amendă consistentă, de câteva mii de euro. Anul trecut, Denis Alibec, la acea vreme sub contract cu CFR Cluj, a fost surprins distrându-se și fumând la Untold. A fost ridiculizat de fanii „feroviarilor” și de oamenii din fotbal, iar acel detaliu a grăbit despărțirea lui de clubul din Gruia.

1 thought on “Jucătorii Universităţii Cluj au interzis la Untold.Eric Linkar a fixat amenzi de mii de euro pentru jucatorii care vor participa la festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *