February 22, 2024
Get in touch with us

Atmosfera de la CFR Cluj este din ce în ce mai tensionată în urma rezultatelor din acest start de sezon. ProSport a aflat că lui Neluțu Varga i s-a făcut rău în cursul zilei de joi și a fost trimis de urgență să fie monitorizat.

UPDATE, ORA 20:57: Surse din anturajul finanțatorului CFR Cluj au venit cu noi informații legate de starea acestuia. Conform lor,  Neluțu Varga ar fi suferit un atac cu simptome asemănătoare celor de AVC, dar în acest moment se află într-o stare stabilă. Milionarul ar fi discutat în cursul zilei, după ce s-a întâmplat incidentul, cu familia și cu persoanele din club și le-a dat asigurări că este ok.UPDATE, ORA 20:45: Informațiile ProSport susțin că Neluțu Varga ar fi făcut un AVC și acum se află sub supravegherea medicilor. Problema ar fi că patronul ardelenilor nu răspunde foarte bine la tratamentul administrat. Rămâneți pe ProSport pentru noi detalii despre situația milionarului. 

Președintele ardelenilor, Cristi Balaj, a dezvăluit la DigiSport că finanțatorul campioanei a avut anumite „neplăceri medicale”, însă nu a detaliat subiectul, menționând că are parte de toată susținerea celor din club.

ProSport a aflat că, în cursul zilei astăzi, în timpul unei discuții cu Dan Petrescu, pe fondul tensiunilor acumulate, lui Neluțu Varga i s-a făcut rău la hotelul la care se afla și a devenit pentru scurt timp incoerent. Potrivit surselor, discuția dintre cei doi nu a fost una amicală, ci una foarte aprinsă, acesta fiind și motivul pentru care Varga a fost trimis să fie monitorizat.Sursele ProSport, aceleași care au aflat și faptul că Neluțu Varga este gata să-l demită pe Dan Petrescu, susțin că, de mai multă vreme, finanțatorul ardelenilor ar avea ceva probleme de sănătate, care i-au ridicat semne de întrebare și l-au determinat să-și facă recent controale amănunțite. Problemele nu ar fi cauzate doar de impactul emoțional de la partida cu Pyunik, ci ar fi mai vechi, meciul de ieri fiind un simplu catalizator pentru starea omului de afaceri.

Nu știu de unde are atâta putere, dorință, înțelegere. Stăteam și mă uitam la el, nu-mi venea să cred. Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale și nu putem decât să spunem că suntem alături de el. Nu de la rezultat, nu s-a simțit foarte bine. A investit foarte mult și din acest motiv ar trebui apreciat”, a declarat Cristi Balaj, la DigiSport.

După eliminarea rușinoasă suferit în meciul de la Cluj, ardelenii vor continua drumul european în Conference League, alături de celelalte reprezentante ale României. Inter d’Escaldes, campioana Andorrei, va fi adversara trupei din Gruia în turul al doilea preliminar din cadrul celei de-a treia competiții europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *