April 20, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Google

Paris Hilton și Carter Reum au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Vestea cea mare a fost făcută publică chiar de vedetă pe contul său personal de Instagram. Acesta este primul copil al cuplului de îndrăgostiți.Paris Hilton este încântată peste măsură să împărtășească veștile bune cu admiratorii săi din mediul online. Diva și soțul său și-au mărit familia. Cei doi au devenit părinții unui băiețel. Paris a ținut vestea ascunsă până acum.Paris Hilton și Carter Reum au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat
Paris Hilton și Carter Reum au încercat din greu să devină părinți. Vedeta s-a confruntat cu câteva probleme de fertilitate. Cu toate acestea, marea dorință a divei a devenit realitate, iar acum este mămică. Paris a postat pe conturile sale de social media o fotografie cu mâna sa și mâna noului născut.Detaliile privind numele copilului nu au fost făcute publice până la acest moment. Diva vrea să păstreze anumite aspecte din viața privată departe de ochii curioșilor.Conform publicației US Entertainment, băiețelul a venit pe lume cu ajutorul mamei surogat. Paris, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre procedura de fertilizare în vitro pe care a început-o în timpul pandemiei. Ea și soțul său și-au dorit din tot sufletul un copil.

Paris și investitorul Carter Reum s-au căsătorit în anul 2021. Pentru publicația People Magazine, Paris a făcut mai multe declarații anul trecut privind procesul de a deveni mamă. Aceasta a mărturisit că pandemia a reprezentat perioada perfectă pentru a-și pune sănătatea la punct.

În cele mai recente declarații, Paris spune că inimile familiei sunt acum pline de iubire. Alături de imaginea publicată, proaspăta mămică a lăsat și mesajul: ”ești iubit dincolo de cuvinte”. Diva este încântată să înceapă acest nou capitol din viața sa alături de cel pe care îl iubește.Povestea de iubire dintre Paris Hilton și Carte Reum
Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private din Los Angeles. Vestea cea mare a fost făcută publică pe rețelele sociale în luna noiembrie a anului 2021.

La eveniment au participat doar rudele și apropiații cuplului. Cei doi și-au dorit ca presa să stea departe de momentul important din viața lor. Fotomodelul internațional a fost încânt peste măsură de ceremonia ținută în Los Angeles. Paris și Carter se iubesc încă din anul 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *