December 3, 2023

Într-o epocă în evoluție continuă, în care tehnologia dictează fiecare pas, o schimbare semnificativă a așteptat cu nerăbdare să se manifeste în sfera asigurărilor. Acest moment de transformare a sosit sub forma unei aplicații care nu numai că simplifică și revoluționează modul în care accedem la asigurări, ci aduce și o notă de progres într-un sector tradițional. Cu o viziune de a deschide noi orizonturi în această industrie, aplicația BOLO reprezintă acel semn digital al pionieratului, inițiat de doi antreprenori locali, Alexandru Moș și Vlad Mitoceanu.

Alexandru Moș (stânga) și Vlad Mitoceanu (dreapta)De ce este importantă industria asigurărilor? Valoarea totală a primelor de asigurare subscrise pentru asigurările RCA de către societățile autorizate și reglementate de ASF a atins în 2022 impresionanta cifră de 7,47 miliarde lei sau 1,51 miliarde de euro, reprezentând un exemplu elocvent al importanței acestui sector pentru economia națională. Conform raportului privind evoluția pieței de asigurări în 2022, valoarea primelor brute subscrise pentru asigurările RCA a înregistrat o creștere notabilă de aproximativ 26% față de anul anterior. Având la bază aceste cifre, analiștii și experții din domeniu estimează o creștere de 50 până la 100%, cu alte cuvinte o dublare, a pieței de asigurări până în 2030. În acest peisaj în continuă schimbare, aplicația BOLO nu reprezintă doar un răspuns la cerințele pieței, ci și un factor catalizator pentru creștere și dezvoltare, într-o piață unde nevoia de transformare este evidentă, iar tehnologia trebuie adusă în centrul industriei asigurărilor.

Dar ce conferă aplicației BOLO unicitate? Ei bine, imaginează-ți un proces în care asigurarea obligatorie auto RCA nu mai reprezintă o complicație logistică, ci devine o experiență simplă și accesibilă, direct în palma ta. În spatele acestei viziuni revoluționare se află doi antreprenori locali, Vlad Mitoceanu și Alexandru Moș, având o încredere solidă în potențialul tehnologiei de a schimba regulile jocului.

Cum poți obține o asigurare în doar 2 minute? Aplicația BOLO îți oferă posibilitatea de a încheia asigurarea auto RCA la cel mai bun preț, într-un proces rapid și sigur, direct din confortul casei tale, în mai puțin de 2 minute, folosind metode de plată precum Apple Pay și Google Pay. Această aplicație elimină necesitatea introducerii manuale a datelor, utilizând inteligența artificială pentru a captura automat informațiile din documentele tale, rapid și sigur.

Pe scurt:
1. Descarci aplicația și îți creezi contul.
2. Scanezi buletinul și talonul.
3. Primești oferta completă de asigurări RCA.
4. Alegi oferta potrivită și finalizezi plata cu detaliile cardului tău sau instantaneu, prin intermediul Apple Pay sau Google Pay, fără comisioane.

Totul în doar 2 minute.

Nu este surprinzător că cei doi fondatori au un parcurs impresionant în ceea ce privește inovația. Vlad Mitoceanu este unul dintre fondatorii lanțului de clinici medicale Anastasios din Cluj-Napoca, în timp ce Alexandru Moș a pus bazele companiei de software Clever House Engineering. Cu o abordare comună de a redefini modul în care oamenii accesează servicii esențiale, cum ar fi cele de asigurări, acești doi antreprenori locali au creat aplicația BOLO pentru a transforma o experiență depășită într-o experiență modernă.

BOLO nu se oprește doar la a fi o aplicație; este un simbol al unei noi ere în industria asigurărilor, un pionierat ce își propune să aducă tehnologia în viața de zi cu zi a oamenilor. Cu un design intuitiv și o funcționalitate ușor de înțeles, facând procesul de asigurare mai accesibil ca niciodată. Aplicația nu se limitează doar la o platformă de achiziționare a asigurărilor; reprezintă o promisiune de transparență și ușurință într-o lume complicată a contractelor și termenilor. Aplicația utilizează tehnologii avansate, inclusiv inteligență artificială, pentru a simplifica procesul de achiziționare a asigurărilor și pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă. În timp ce BOLO oferă în prezent doar posibilitatea încheierii asigurării obligatorii auto RCA, planurile pentru viitor sunt ambițioase. Asigurările de călătorie, sănătate și locuință sunt doar câteva dintre serviciile pe care aplicația BOLO dorește să le aducă în viitorul apropiat. Este o declarație puternică că BOLO nu este doar o simplă aplicație, ci intenționează să devină un hub complet pentru toate nevoile tale de asigurare.

Având misiunea de a simplifica și moderniza industria asigurărilor, Vlad Mitoceanu și Alexandru Moș contribuie la transformarea Clujului într-un centru de inovație. Într-un oraș unde tehn

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *