December 3, 2023

Deși peste câteva zile pe stadionul Cluj Arena ar urma să aibă loc Campionatul European U21, și ar urma să primească delegații cât și spectatori din întreaga Europă, acesta prezintă semne vizibile de degradare să nu mai povestim de mirosul de urină care întregește tabloul grotesc, toate acestea din cauza unei proaste administrări și incompetența veșnicul director Radu Rațiu.

Același director care veșnic se plânge de lipsă de fonduri deși stadionul organizează oeriodic evenimente plus unul dintre cele mai mari evenimente din lume UNTOLD, are spații închiriate și un chiriaș permanent.

Să fie oare vorba despre un management defectuoas?

Asta e cartea noastră de vizita, una murdară cu puternic miros de amoniac?

Clujenii scriu pe rețelele de socializare despre acest aspect și se declară nemulțumiți:

,,In cateva zile incepe Campionatul European U21 pe Cluj Arena.

Stadionul, insa, lasa de dorit. Mizeria, jegul, mucegaiul, mirosul de urina, scaunele rupte in anumite sectoare fac ca imaginea sa nu fie aceea a unei arene europeane. Casa scarii din parcarea subterana miroase a wc CFR, mucegaiul si degradarea se observa pe fatada cladirii, scarile sunt sub orice critica.

Mii de sustinatori din intreaga Europa vor veni ca spectatori si se vor intalni cu aceasta imagine de arena abandonata,,

Captura/Foto/Facebook/Mihai Radu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *