September 27, 2023

În această după amiază la Cluj, vremea a adus cu ea o ploaie torențială care a provocat perturbații semnificative în trafic. Ploaia abundentă care s-a abătut asupra orașului a dus la formarea unor blocaje în diferite părți ale metropolei. Străzile au fost inundate rapid, ceea ce a condus la o circulație îngreunată și la întârzieri considerabile pentru șoferi.

Sursa Foto Facebook Info Trafic Cluj-Napoca

Mașinile au avansat cu dificultate prin apele în creștere, iar unele străzi au devenit impracticabile. Autoritățile au fost mobilizate pentru a face față situației, iar echipele de intervenție au lucrat pentru a asigura siguranța și fluidizarea traficului.

Pe lângă blocajele din trafic, ploaia torențială a determinat și o serie de probleme în transportul public, cu rutele autobuzelor și tramvaielor fiind perturbate sau întârziate din cauza condițiilor meteo dificile.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *