September 27, 2023

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul accidentului tragic de la 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este acuzată de influențarea declarațiilor și amenințare. În referatul pentru arestare, procurorul DIICOT Oana Schmidt-Hăineală a inclus transcrieri ale unor convorbiri ale Mirunei Pascu cu fiul ei și alte persoane.

În aceste conversații, Miruna Pascu discută cu fiul său despre strategiile pentru a-l ajuta și pentru a schimba imaginea sa publică. Ea menționează că va plăti pentru articole care să îmbunătățească imaginea fiului ei și că există oameni care fac eforturi pentru a-l ajuta. De asemenea, îi sfătuiește pe Vlad să nu mai vorbească cu nimeni în afară de avocat și de ea.

Miruna Pascu relatează și că a fost amenințată și că a discutat cu un apropiat al familiei unei victime a lui Vlad Pascu, care a început să înțeleagă situația și să își schimbe părerea despre el.

În final, Miruna Pascu menționează că va lucra la îmbunătățirea imaginii fiului său și că vor discuta mai multe strategii pentru a-l ajuta în situația dificilă în care se află.

Aceste transcrieri arată complexitatea situației și eforturile depuse pentru a schimba cursul evenimentelor în favoarea lui Vlad Pascu.

Conversațiile dintre Miruna Pascu și fiul ei, Vlad Pascu, dezvăluie o imagine complicată a situației lor. În discuțiile lor, Miruna Pascu încearcă să găsească soluții pentru a-l ajuta pe fiul ei și pentru a îmbunătăți situația lui juridică și publică. Ea se arată hotărâtă să schimbe perspectiva publicului asupra lui Vlad și să combată imaginea negativă creată în jurul lui.

Miruna Pascu pare să fie conștientă de gravitatea situației, inclusiv de posibilitatea unei condamnări, și se pregătește pentru diverse scenarii. Ea menționează că va lucra la îmbunătățirea imaginii lui Vlad și că va plăti pentru articole care să prezinte o altă perspectivă asupra fiului său.

De asemenea, Miruna Pascu îl sfătuiește pe Vlad să fie precaut în ceea ce privește discuțiile cu alte persoane și să se concentreze pe aspectele pozitive ale vieții sale, cum ar fi pasiunile și realizările anterioare. Ea exprimă încrederea în capacitatea lor de a găsi soluții pentru a face față situației dificile.

Această poveste reflectă complexitatea și dificultatea unei situații legale și mediatice tensionate și sugerează că Miruna Pascu face tot posibilul pentru a-și ajuta fiul în această perioadă dificilă.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata


About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *