December 9, 2023Parcul Canin din Florești este un nou parc pentru câini care se construiește pe strada Sub Cetate, lângă Parcul Poligon. Parcul va avea o suprafață de aproximativ 1830 mp și va fi împrejmuit cu un gard din plasă bordurată. Parcul va avea două intrări: una principală pentru utilizatori și una secundară pentru eventualele utilaje de intervenție și lucrări.În Parcul Canin se vor găsi următoarele facilități:

* Alei bine amenajate pentru plimbări
* Spațiu verde înierbat pentru joacă și relaxare
* Băncuțe pentru proprietarii de animale
* Mobilier de agrement specific pentru căței
* O cișmea cu apă proaspătă pentru hidratarea animalelor
* Coșuri de gunoi pentru deșeurile animalelor și generale
* Panouri informative
* Sistem de iluminat public pentru a putea folosi parcul și în serile plăcute

De asemenea, pentru confortul și siguranța câinilor, se va amenaja o zonă specială pentru adaptare și o perdea de gard viu pe latura de vest.

Lucrările la Parcul Canin sunt în curs de desfășurare și se estimează că vor fi finalizate în luna iunie 2023. Primăria Florești va continua să vă țină la curent cu evoluția lucrărilor.

Sursa Foto Facebook Bogdan Pivariu

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *