September 26, 2023

Un taximetrist a înjurat o clientă pentru simplul motiv că, cursa era prea scurtă, un astfel de comportament ar trebui aspru pedepsit mai exact ar trebui ca acest individ sa nu mai practice taximetria niciodată.

Suntem ferm convinși că nu un astfel de comportament definește această breaslă care este formată și din cetățeni exemplari iar de alungul timpului am avut multiple exemple de taximetriști model.


Bună ziua,

Numele meu este Elena Cherecheș și vreau să vă povestesc o întâmplare neplăcută pe care am avut-o ieri la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca.

După un zbor cu Wizz Air, în jurul orei 12, am aterizat la Cluj împreună cu soțul meu. La ieșire din aeroport ne-am îndreptat către taxiurile care își așteptau clienții în rând. Am mers la primul taximetrist, l-am salutat și i-am spus adresa unde dorim să ajungem, adică cartierul Gheorgheni. Taximetristul nu a răspuns, doar s-a strâmbat. L-am întrebat din nou dacă ne poate duce și dacă adresa este ok, dar nu a răspuns nici de data aceasta. A dat semne că ar vrea să deschidă portbagajul, dar nu a spus nimic.

Văzând atitudinea lui și lipsa de profesionalism, i-am spus că nu este obligat să ne ducă dacă nu dorește. În acel moment, taximetistul a început să vorbească foarte urât, să ne înjure și să ne spună să plecăm mai departe. Am făcut o sesizare la dispecerat, iar aceștia au spus că vor face verificări.

Vă scriu acest email pentru a vă cere un sfat, unde aș putea să reclam comportamentul inadecvat al acestui taximetrist.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Cu stimă,
Elena Cherecheș

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *