February 26, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL


Într-o declarație șocantă, Mihai Trăistariu a ridicat un val de controverse, afirmând că ar fi dispus să se supună unui transplant de corp, dacă această procedură va deveni posibilă în viitorul apropiat. Artistul s-a arătat deschis noilor tehnologii și proceduri ale viitorului, exprimându-și dorința de a avea un corp de 20 de ani, în scopul de a recăpăta tinerețea și înălțimea.

“Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc”, a adăugat Trăistariu, evidențiind optimismul său față de progresele tehnologice viitoare.

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Trăistariu a continuat să exploreze această temă, făcând referire la posibilitatea de a adopta corpul unui tânăr de 20 de ani. “Toți vrem să avem 20 de ani și să fim înalți”, a subliniat el, exprimându-și dorința de a-și schimba înălțimea și aspectul fizic prin intermediul acestei proceduri ipotetice.

Cu toate acestea, Trăistariu a recunoscut și aspectele controversate ale acestei idei, observând că există deja un scandal internațional legat de această temă. “E foarte controversată metoda, e deja scandal internațional pe această temă”, a declarat artistul. “Nu e grozav, dar pe undeva este și interesant.”

Deși este conștient de provocările și dezbaterile legate de această idee, Trăistariu rămâne ferm în convingerea că viitorul aduce cu sine oportunități de schimbare și inovație. “Cred cu tărie că viitorul este într-o continuă schimbare pe partea aceasta”, a concluzionat el, lăsând în urmă un amplu spațiu de reflecție și dezbatere asupra implicării tehnologiei în evoluția umană.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *