February 25, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLULIntrând în lumina reflectoarelor încă o dată, faimosul Transylvania Steak House din Cluj-Napoca, celebru pentru vânzarea unui burger cu prețul incredibil de 6.000 de euro, a fost anunțat că este în vânzare printr-o postare pe o rețea de socializare. Restaurantul și-a câștigat reputația nu doar prin oferta sa unică de burger, ci și prin prețurile sale exorbitante din meniu. Fondatorul și gazda localului, Avram Gal, un om de afaceri din Câmpia Turzii, s-a bucurat de o notorietate specială pe TikTok, datorită expresiei sale caracteristice: “Atât s-a putut!”.

Reacțiile nu au întârziat să apară, clujenii transformând deja situația în subiect de glume, mai ales în ceea ce privește laudele exagerate aduse localului de către Avram Gal.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *