April 23, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Adriana Bahmuțeanu, Mesaj Puternic pentru Criticii Formei Sale: “Pe lumea cealaltă ajungem toți oase”

Asumându-se ca întotdeauna, Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj ferm pentru cei care o critică pentru câteva kilograme în plus. Vedeta a fost întotdeauna cunoscută pentru sinceritatea ei, iar de data aceasta nu a făcut excepție, adresându-se celor deranjați de aspectul său.

“Mâncarea este una dintre plăcerile vieții!” Vedeta le-a dat peste nas celor care sunt nemulțumiți de felul în care arată ea. Mamă a doi copii, Adriana Bahmuțeanu se simte foarte fericită în pielea ei și consideră că mâncarea este unul dintre lucrurile care aduc bucurie în viață.

“Îmi permit! Nu am stresul că o să mă îngraș, să nu mănânc, să țin postul cu apă sfințită, de la chiuvetă… Nu! Eu consider că și mâncarea este una dintre plăcerile vieții și dacă vedem ceva și ne place, de ce nu?

De câteva zile tot vreau să mănânc o prăjitură și n-am reușit. Eu mă simt foarte bine în pielea mea, nu văd de ce să mă feresc, să mă ascund, să mint. Nu! Mâncarea este una dintre plăcerile vieții, așadar, fetelor, mâncați, nu vă mai abțineți atâta de la mâncare, că pe lumea cealaltă ajungem toți oase!”, a fost mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu pentru toate femeile, într-o lume în care pare că doar silueta 0 este acceptată.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *