April 23, 2024
Get in touch with us

Laurette face dezvăluiri despre relațiile amoroase pe care le-a avut cu mai mulți milionari din România, evidențiind aventura memorabilă cu Ion Țiriac. Cu toate că evită să ofere detalii despre relația din 2016, Laurette mărturisește că în acea perioadă s-a simțit “regina reginelor”, menționând că despărțirea a avut loc din cauza ei. Aventura cu Ion Țiriac reprezintă un episod semnificativ în viața fostei asistente tv, iar dezvăluirile sale aruncă lumină asupra unui aspect mai puțin cunoscut din viața sa personală.

Laurette și Ion Țiriac au fost surprinși pentru prima dată împreună în 2016, la plajă, însă niciunul dintre ei nu a oferit detalii despre natura relației lor. Cu toate acestea, acum, la mulți ani distanță, Laurette recunoaște că în perioada în care Ion Țiriac era îndrăgostit de ea, s-a simțit ca o regină. Această mărturisire aduce o perspectivă interesantă asupra relației lor, păstrată în mare parte în discretie în trecut.

În cadrul podcastului moderat de Viorel Grigoriu, Laurette dezvăluie că a avut relații amoroase cu mai mulți milionari renumiți din România, însă aceste idile nu i-au adus beneficii semnificative. Fosta asistentă tv, care a fost și căsătorită cu Ciprian Nistor, recunoaște că după divorț nu a primit niciun ban din avere, singurul bun dobândit fiind o casă. Mărturisirile sale oferă o privire în culisele vieții sale personale și a relațiilor tumultuoase cu bărbații bogați.

„Am fost căsătorită cu un milionar. Suntem într-o relație ok acum. Am rămas cu o casă de la el. Cu fostul m-am dus fericită și am semnat divorțul. Dacă stăteam, poate eram acum milionară. El mi-a cerut divorțul. Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi”, a mai spus Laurette.

„Dar cu Ion Țiriac a fost ceva?”, a întrebat gazda podcastului. Laurette a început să zâmbească și a evitat să confirme idila cu Ion Țiriac.

„Asta nu pot să îți răspund, dar… Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. (…) Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială.”

Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?’, a dezvăluit Laurette

Sursa foto Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *