April 20, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook/Valentin Dorel Pojar

Primarul comunei Jucu Valentin Dorel Pojar a anunțat printr-un comunicat pe pagina personală de Facebook surpriza pe care primăria împreună școala gimnazială “George Barițiu”,și Asociația ansamblului folcloric “Jucu Someșan” au pregătit-o pentru cei mici cu ocazia zilei de 1 iunie.

Spectacolul va fi inedit și va aduce multe zâmbete pe chipurile celor prezenți, ne garantează domnul primar.

Sursa Foto Facebook/Valentin Dorel Pojar

“AERODROMUL” JUCU. Dragi prieteni, sper că sunteți pregătiți pentru marele eveniment din 31 mai. Va fi o zi a copilului pe care și-o vor aminti cu plăcere și adulții. V-am promis o surpriză, dar nu o mai pot păstra: pe “aerodromul” Jucu Arena va ateriza miercuri un elicopter, iar copiii vor putea să vadă echipamentele de la bord. Mâine, cel mai probabil, va trece în recunoaștere, să nu vă speriați, face parte din pregătirea manifestării noastre. Vă dau întâlnire, așadar, miercuri, la “Eroi prin ochi de copii”; vor veni să se întâlnească cu cei mai mici locuitori ai comunei noastre militari, pompieri, polițiști și jandarmi. Sunt convins că va fi o experiență interesantă pentru toată lumea.
Vă reamintesc, am invitat pe Jucu Arena reprezentanți ai:

  • Aeroclubului Traian Dârjan;
  • Bazei 71 Aeriene General E. Ionescu Câmpia Turzii;
  • Grupării de Jandarmerie Mobilă Cluj-Napoca;
  • Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” Cluj;
  • Unității militare 01489 Jucu;
  • Postului de Poliţie Jucu;
  • Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Copiii vor face cunoștință cu simpaticul Totto, invitatul special al evenimentului. Seara va fi dedicată muzicii și dansului.

Încă o dată, mulțumiri organizatorilor, Școala gimnazială “George Barițiu”, Asociația ansamblului folcloric “Jucu Someșan” și colegii mei din Primărie.

ZiuaCopiilorJucu #Eroiprinochidecopii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *