December 3, 2023

Zece persoane au murit într-un accident aviatic unde un avion privat care s-a prăbușit în nordul Moscovei – Autoritatea de Aviație Civilă Rusă a declarat că Yevgeny Prigozhin se afla pe lista pasagerilor.

Șapte pasageri și trei membri ai echipajului se aflau la bordul aeronavei Embraer, care se deplasa de la Moscova la Sankt Petersburg, a raportat agenția de știri TASS. Se spune că avionul s-a prăbușit în regiunea Tver, la nord de Moscova.

Se crede că Prigozhin, presupus a fi fost la bordul zborului, și-a împărtășit prima sa adresă video de la revolta sa eșuată din iunie, acum doar două zile.

Sursa: www.bbc.com

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *