September 26, 2023

“Primarul Baia Mare, Catalin Chereches, a celebrat cununia civilă sâmbătă, unit în căsătorie cu creatoarea de modă Tabita Gliga. Evenimentul a avut loc la Câmpia Tineretului, un simbol al orașului, și a adunat sute de locuitori din Baia Mare.

Doru Supeala, fost jurnalist, a comentat pe Facebook evenimentul, aducând în discuție problemele legale ale primarului și modul în care acesta a organizat nunta pe domeniul public, atrăgând comparații cu stilul dictatorilor nord-coreeni și implicând conexiuni politice cu alte figuri importante din oraș.”

“Doru Supeala a exprimat pe Facebook nemulțumirea față de evenimentul organizat de primar, remarcând că acesta s-a desfășurat pe domeniul public cu aparenta implicare a resurselor publice și a personalului subordonat. Supeala a subliniat, de asemenea, că mireasa, Tabita Gliga, a fost prezentată în presa locală ca o ‘talentată creatoare de modă,’ cu toate că era o necunoscută înainte de eveniment.

Cu un ton ironic, Supeala a comentat că, pe lângă Cristian Pomohaci, un alt viitor deținut la Gherla, primarul Chereches va avea acum și o ‘domnișoară’ în vizitele sale regulate în camera matrimonială a penitenciarului.

De asemenea, Doru Supeala a menționat conexiunile politice ale primarului penal, subliniind relațiile cu liderii locali ai PSD și PNL, precum și cu aripa locală a USR-PLUS. A subliniat, de asemenea, implicația unei firme de pază, sugerând conexiuni politice în acest sens.

Comentariul lui Supeala reflectă preocupările și nemulțumirile legate de comportamentul și acțiunile lui Catalin Chereches ca primar al orașului Baia Mare.”

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacura

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *