September 27, 2023

Avram Gal omul Transilvania Steak House, celebru pentru sintagma ,,atât s-o putut,, vrea să își pună abilitățile de business în slujba ghirișenilor.

Vrea primar, o fi bine o fo rău noi nu știm, dar ceea ce putem afirma cu tărie este faptul că domnul Gal e un personaj acum rămâne de văzut dacă și cetățenii Câmpiei Turzii îl vor în fotoliul de primar.

Mai jos puteți citi declarația domnul Gal:

“Avram M. GAL – “Când voi merge la primărie, nu o voi face pentru a-mi umple buzunarele personale din bugetul local! Nu, cred cu tărie că am datoria de a contribui la dezvoltarea orașului nostru, la îmbunătățirea vieții noastre comune. Este o misiune în care cred cu pasiune și asta pentru că știu că fiecare dintre noi poate juca un rol important în construirea unei comunități mai puternice și mai bune.

Am petrecut o bună parte a vieții mele în sectorul privat, unde am luptat din greu zi de zi pentru a-mi asigura confortul meu și al familiei mele. Nu am ales calea politică pentru a-mi clădi propria casă sau pentru a-mi asigura vacanțe luxoase. Am învățat din experiența mea ce înseamnă munca grea și sacrificiul, și nu am intenția să uit vreodată aceste lecții prețioase.

Nu sunt genul de persoană care își falimentează afacerile și apoi se refugiază în funcții politice sau posturi bine plătite în societățile de stat. Pentru mine, succesul în politică înseamnă aducerea de adevărate beneficii comunității, nu profitul personal. Este timpul să renunțăm la politicienii care văd funcțiile publice ca pe o modalitate de a-și umple propriile conturi bancare.

Aleg să rămân dedicat dezvoltării locale autentice, să lucrez alături de voi, membrii comunității noastre, pentru a face diferența. Vreau să transformăm această localitate într-un loc mai bun pentru toți, și pentru asta am nevoie de sprijinul vostru.

Haideți să punem bazele unei administrații locale transparente, responsabile și orientate către nevoile cetățenilor. Împreună, putem crea un viitor mai prosper și mai strălucit pentru noi toți!”

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *