September 26, 2023

Aniversare fastuoasă pentru Gabriela Firea, care împlinește azi 51 de ani. Deloc surprinzător, galantul său soț, Pandele, i-a făcut un cadou potrivit, unul scump, dar și bănos: o dubă plină cu bătrâni, numai buni de băgat cu forța într-un din azilele conduse de sluga lor credincioasă, fostul șofer Godei, nepotul lui Pandele.

Gabi Firea i-a întâmpinat chiar de la poartă și Pandele i-a zis: ”Haide, draga mea, nu te sfii. Scoate-le cardurile din portofele și fii tu prima care le extrage pensia de la bancomat”, spun surse din Voluntari.

Sunt bătrâni viguroși, care vor rezista mult la regimul de lături, bătăi și abuzuri, și nu vor da ortul popii după doar o lună, privând clanul Firea de sume importante de bani. ”Când îi văd așa, aproape că-mi vine să le dau de mâncare. Dar nici chiar așa, mâncarea costă bani și pe ăștia nu trebuie să-i înveți prost”, a spus Gabi Firea, vizibil emoționată.

Știre preluata:https://www.timesnewroman.ro/politic/la-multi-ani-doamna-de-ziua-ei-firea-a-primit-de-la-pandele-o-duba-cu-batrani/?fbclid=IwAR1bQS2Hh7-0J2sMf2F8r1AzjV2WniuDI50Fkp_4XXB2KZhUuwd5ZPNw5G0

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *