December 3, 2023

Alexandru Bologa a obținut o nouă victorie impresionantă la Jocurile Mondiale IBSA, găzduite în Birmingham, Marea Britanie, în această săptămână. El a adus acasă medalia de aur în categoria de 73 de kilograme la Para Judo.

Sursa Foto GoogleÎn calitate de lider de top în domeniu, Bologa a primit un prim tur liber și apoi a continuat să obțină victorii remarcabile. În runda a doua, l-a învins pe Jafa Djibrilo din Portugalia prin ippon, un succes pe care l-a repetat și în sferturi împotriva lui Arruda Pereirra din Brazilia. În semifinale, a învins pe Camani Dong din Italia cu un wazari realizat în prelungiri, iar în finala împotriva lui Shamey Yergali din Kazahstan, a reușit să câștige din nou în prelungiri, prin superioritate tehnică.

Această victorie semnificativă este a doua performanță majoră pentru judoka de la “U” – CSM Cluj în ultimele săptămâni. În august, el a câștigat pentru a patra oară consecutiv titlul continental la Campionatele Europene desfășurate în Rotterdam, Olanda.

Felicitări cu căldură sportivului excepțional și, de asemenea, antrenorilor săi extraordinari, Gergely Tamas și Gianina Andreica.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *