September 26, 2023

Floreștiul se adună sâmbătă, 16 septembrie, în cadrul proiectului ”Let’s do it Romania- Let’s do it Florești”, pentru o zi de curățenie generală. Parteneri instituționali ai evenimentului sunt Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

”Sâmbătă 16 septembrie ne alăturăm celei mai mari mobilizări de voluntari din România, parte din conceptul de mare succes: ”curățenie în toată țara într-o singură zi”

Astfel, în data de 16 septembrie 2023, începând cu ora 8:30, Primăria împreună cu unitățile de învățământ din comună va organiza și desfășura această acțiune de curățenie și gestionare a deșeurilor din zonele verzi ale Floreștiului.Invităm un număr cât mai mare voluntari din toate categoriile sociale și de toate vârstele”, a declarat primarul.

Voluntarii sunt așteptați în trei locații: Școala Gheorghe Șincai Florești, Liceul Dumitru Tăuțan și Școala Gimnazială Luna de Sus.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *