September 26, 2023

Pe Strada Ion Creangă din Cluj-Napoca la ora 15:30 de marți 12 septembrie, a avut loc un incident în care un vehicul a lovit din spate un motociclist, martorii au început să filmeze evenimentul.

Oamenii care se aflau în apropiere au fost ulterior uimiți de incident și au început să discute despre ce s-a întâmplat. Motociclistul, deși speriat, părea să fie în regulă, iar șoferul vehiculului s-a oprit pentru a verifica starea sa și a oferi ajutor, ei bine aici a început ,,distracția,, motociclistul a început să îi care pumni șoferului după cum se poate observa în video-ul de mai jos.

Atenție imagini cu un puternic impact emoțional și limbaj licențios

Sursa Video Info Trafic Cluj-Napoca

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *