December 3, 2023

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/newscjro/public_html/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Sursa foto Google

Un incident reminiscent dintr-o poveste de telenovelă a atins un moment crucial în satul Scobâlțeni din județul Iași.

Gheorghe Scrijan-Nicăi, bărbatul înșelat de soție cu nimeni altul decât preotul din localitate, a primit o hotărâre din partea judecătorilor, cu un final surprinzător. După ce a agresat brutal soția timp de trei zile consecutive, el a scăpat de închisoare datorită iertării aceleiași femei.

Acuzațiile de șantaj, violență în familie și aventură cu duhovnicul plutesc asupra lui Scrijan, evenimente petrecute în vara anului precedent în pitorescul sat. În fața justiției, bărbatul și-a recunoscut în totalitate acțiunile, iar procesul a avut loc bazându-se pe probele strânse în timpul investigației penale.

Totuși, într-un viraj surprinzător al evenimentelor, soția sa a venit în sprijinul său, cerând instanței să aibă indulgență față de el. Femeia a redactat un memoriu în care a exprimat iertarea și dorința de a continua viața de familie alături de el, chiar dacă acesta a recurs la violență pentru a dezvălui aventura soției cu duhovnicul.

Începută în momentul în care soția lui Scrijan a început să se spovedească în biserica din Scobâlțeni, aventura în discuție a cunoscut o evoluție rapidă în relația dintre ea și preot, cu ea dezvăluind abuzurile la care era supusă de soț.

Preotul s-a apropiat de ea și a încercat să îi ofere sprijin, intervenind chiar pentru a preveni gândurile suicidare ale acesteia. Mai târziu, aventura lor a culminat în relații sexuale, conform detaliilor din dosar.

La revenirea lui Scrijan acasă după o călătorie, află despre aventura soției cu preotul chiar de la cumnata sa. Furios și devastat de trădare, a erupt în violență. A aplicat bătăi timp de trei zile consecutive, strângând detalii despre aventura ei și despre bunurile pe care preotul le avea în casă.

De asemenea, i-a solicitat preotului 20.000 de euro pentru a păstra tăcerea și a evita dezvăluirea publică. Cu toate acestea, finalul surprinzător al acestui episod îi găsește pe cei doi soți împăcați. Cu memoriul iertării în mână, soția a pledat pentru o a doua șansă pentru căsnicia lor și a convins instanța să fie indulgentă cu bărbatul care a agresat-o.

Bărbatul a primit o sentință cu suspendare de 2 ani și 4 luni de închisoare, “cuantum considerat suficient de instanță pentru atingerea scopurilor de constrângere, reeducare și exemplificare ale pedepsei”, potrivit motivării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *