December 3, 2023


La Spitalul Transilvania, vă stă la dispoziție una dintre cele mai experimentate echipe chirurgicale ortopedice din România. Echipa este condusă de Dr. Horatiu Badiu, Medic Primar Ortopedie, și Dr. Vladimir Pisarenco, Medic Primar Ortopedie. Echipa are o experiență vastă în tratarea unei game largi de afecțiuni ortopedice, inclusiv:

Fracturi
Leziuni ale ligamentelor și tendoanelor
Afecțiuni ale articulațiilor
Afecțiuni ale coloanei vertebrale
Echipa Spitalului Transilvania folosește cele mai moderne tehnici chirurgicale și echipamente pentru a asigura pacienților cele mai bune rezultate posibile.

Dr. Horatiu Badiu, Medic Primar Ortopedie, și Dr. Vladimir Pisarenco, Medic Ortopedie.Sursa Foto Facebook Spitalul Transilvania

În plus, echipa este dedicată oferirii unui îngrijire personalizată și atentă fiecărui pacient.

Dr. Vladimir Pisarenco, Medic Primar OrtopedieDacă aveți nevoie de asistență ortopedică, Spitalul Transilvania vă stă la dispoziție pentru un consult de specialitate, iar prin Dr. Vladimir Pisarenco se pot efectua consultații și prin CAS.

De precizat, Spitalul Transilvania a fost condus panână nu demult de unul dintre cei mai performanți manageri de spital din România ec. dr. Petru ȘUȘCA, un profesionist care merită aprecierea comunității pentru modul în care a reușit să gestioneze problemele apărute la nivel de SCJU Cluj unde a activat ca manager în trecut.

ec. dr. Petru ȘUȘCA, Sursa Foto Google

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *