December 3, 2023

Sinead O’Connor, cântăreața irlandeză cunoscută pentru piesa „Nothing Compares 2 U”, a murit marți la vârsta de 56 de ani. Ea a luptat ani de zile cu probleme de sănătate mintală și în urmă cu un an și jumătate a pierdut fiul ei de 17 ani.

O’Connor s-a născut în Dublin, Irlanda, în 1966. A început să cânte la o vârstă fragedă și a lansat primul ei album în 1987. Albumul, „The Lion and the Cobra”, a fost un succes critic și comercial, iar single-ul „Nothing Compares 2 U” a devenit un hit mondial.

O’Connor a continuat să lanseze albume și să aibă succes în carieră, dar a fost și în centrul mai multor controverse. În 1992, a tăiat o fotografie a Papei Ioan Paul al II-lea în emisiunea live a lui Saturday Night Live, ca protest împotriva abuzurilor sexuale asupra copiilor în Biserica Catolică.

În ultimii ani, O’Connor a luptat cu problemele de sănătate mintală. În 2017, a fost internată într-un spital de psihiatrie după o serie de postări emoționante pe rețelele de socializare.

Moartea lui O’Connor este o pierdere majoră pentru lumea muzicii. Ea a fost o artistă talentată și controversată, care a lăsat o amprentă indelebilă în industria muzicală.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *