March 29, 2024
Get in touch with us

Am reamintit de Dan Tămaș după comentariul lăsat la poză. În ceea ce privește fotografia, este foarte amuzantă. Este interesant să vezi că Chifor, Pop și Chirteș au avut curajul să apară într-o poză alături de Lăpușan, care este acceptat public de către actuala conducere social-democrată de pe malul Someșului, dar care este sub observație din spate, deoarece este luat în considerare ca o posibilă alternativă din București, împreună cu alți foști combatanți, pentru o eventuală schimbare a actualei conducări a partidului cu o performanță de doar 12,2% în Cluj.

Hahahahhaa, da, 12,2%! Aici nu vorbim de sondajele specifice Clujului, care sunt de neîncredere, ci despre realitatea sumbră din perspectiva alegerilor.

P.S. pentru șeful partidului UTC: Nu vă învinovățiți acum pe domnii din poză, ei nu au comandat articolul, ne amuzăm doar pe seama voastră. Dar cine nu se amuză astăzi pe seama voastră în Cluj? Hhahahahahahaaaaa.

P.S. 2 Hahahhahaa chiar apariția pozei este o formă de protest nedeclarată. Interesant, nu-i așa? Acum urmează ședința cu deconcentratele, poate trebuie plătită factura de energie electrică pentru sediul UTC.

P.S. 3 O întrebare pentru amicul PSD-ist Seplecan: Cum stăm în Tritenii de Jos, prietene? S-a făcut lumină sau încă este întuneric?

P.S. 4 Chirteș pare mai relaxat, iar Chifor radiază de fericire. Își amintește de vremurile în care nu era funcționar public și era liderul necontestat al voturilor de la alegerile din partid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *