December 3, 2023

Antrenorul Anton Petrea, în vârstă de 48 de ani, se pregătește să-și încheie aventura la U Cluj, iar oficialii clubului caută acum alternative rapide. Cu toate că inițial s-a așteptat ca Petrea să obțină patru puncte din meciurile cu Oțelul și viitorul meci cu CFR Cluj, pare că acest obiectiv nu a fost îndeplinit, ceea ce a accelerat procesul de reziliere a contractului său.

În ceea ce privește varianta Marius Șumudică, aceasta a fost exclusă din considerație din cauza cerințelor financiare nerealiste. Se pare că solicitarea lui Șumudică de 38.000 de euro lunar, plus cerințele pentru transferuri, a făcut ca această opțiune să devină nepractică pentru clubul din Cluj.

Una dintre direcțiile luate în calcul de conducere este posibila revenire a lui Ioan Ovidiu Sabău. Cu toate că Sabău a părăsit echipa în vară, există încă speranța că acesta ar putea fi convins să se întoarcă, dat fiind faptul că a mai preluat echipa într-un moment dificil în trecut.

În plus, se ia în considerare și varianta unui antrenor străin, care să aducă o perspectivă nouă și să nu aibă experiență anterioară în fotbalul românesc. Această mișcare ar putea să revigoreze echipa și să aducă schimbările necesare pentru a-și îmbunătăți performanțele.

Decizia finală cu privire la noul antrenor va fi luată în această săptămână, deoarece timpul presează, iar clubul are nevoie de o soluție rapidă pentru a-și regăsi direcția și a-și consolida poziția în competiții.

Sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/toni-petrea-u-cluj-demitere-707917.html

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *