December 9, 2023

Încă un restaurant Taverna Racilor a fost închis, iar Paul Nicolau, cunoscut sub pseudonimul Pescobar, se confruntă cu un scandal amplu în urma controalelor ANPC la locațiile sale. La localul din Herăstrău au fost descoperite multiple nereguli, inclusiv mâncare stricată, condiții necorespunzătoare pentru pește și lipsa unei autorizații de funcționare de la primărie. Restaurantul din Snagov a fost închis doar din cauza lipsei autorizației DSP. Paul Nicolau acuză președintele ANPC, Horia Constantinescu, că are puterea de a decide soarta afacerilor sale și consideră că este un linșaj mediatic.

Paul Nicolau, cunoscut sub pseudonimul Pescobar, a exprimat public frustrarea sa cu privire la situația în care se află. El susține că tot ceea ce i se întâmplă este mai degrabă un atac mediatic decât o judecată corectă privind închiderea restaurantelor sale. Acesta consideră că președintele ANPC, Horia Constantinescu, deține puterea de a influența soarta a aproximativ 300 de angajați și a unui restaurant care generează venituri semnificative și plătește taxe considerabile.

În mesajul său pe rețelele sociale, Pescobar a subliniat că este susținut de mii de oameni și a exprimat încrederea sa în propria putere și determinare. Cu toate acestea, el vede situația ca pe o “execuție în direct”, unde un singur om, Horia Constantinescu, pare să aibă un cuvânt decisiv în luarea deciziilor care afectează afacerea sa.

Într-un gest de protest, Pescobar a anticipat că, odată cu închiderea restaurantelor, nu va mai plăti nimic, ceea ce va duce la scăderea încasărilor, taxelor și impozitelor. Cu toate acestea, el a menționat că va reveni cu mai multe informații prin intermediul filmulețelor pe platforma TikTok.

Pescobar, se confruntă cu închiderea restaurantelor sale Taverna Racilor și acuză președintele ANPC, Horia Constantinescu, că are un rol semnificativ în această situație, considerând-o ca fiind mai mult o persecuție mediatică decât o acțiune justă.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *