February 26, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

În această după-amiază s-au pus în vânzare bilete la meciul CFR și Universitatea Cluj care va avea loc luni, 13 martie, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, de la ora 20:30.

Astfel, fanii Universității Cluj își vor putea achiziționa biletele de la stadionul Cluj Arena, în zilele de miercuri, joi, vineri și luni, iar în ziua meciului, între orele 14:00-18:00. Suporterii alb-negrii își vor putea achiziționa bilete în Peluza 1 (sector 28) și în Tribuna 2 (sectoarele 37, 46, 38, 47).

Fanii își vor putea achiziționa bilete online începând de miercuri în orice zonă a stadionului din Gruia.

PREȚURILE LA BILETE:

VIP B – 120 LEI
VIP A – 100 LEI
TRIBUNA 1 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – 35 LEI
PELUZĂ OASPEȚI – 20 LEI
În urma întâlnirii organizate marți la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, la care au participat reprezentanți ai cluburilor FC Universitatea Cluj și CFR și reprezentanți ai instituțiilor din sfera ordinii și siguranței publice, s-a stabilit ca suporterii Universității Cluj să poată achiziționa bilete online, pe www.bilete.ro, în orice altă zonă a stadionului din Gruia, fără restricții.

Cu aceeași ocazie s-a stabilit ca suporterii „U” Cluj să aibă acces în orice zonă a stadionului cu fulare, eșarfe, șepci, îmbrăcăminte cu însemnele clubului nostru, urmând ca accesul cu steaguri și bannere să fie permis doar în sectorul galeriei oaspete de la peluză.

De asemenea, ambele părți s-au angajat să asigure o atmosferă civilizată la derby-ul Clujulu. În speranța că toții suporterii vor avea acces nerestricționat la partida de luni, autoritățile fac apel către iubitorii fotbalului să manifeste o atitudine civilizată și un comportament corect.

Programul caselor de bilete pentru fanii lui CFR Cluj de la stadionul Dr. Constantin Rădulescu:

MIERCURI, JOI, VINERI – 12:00-17:00
SÂMBĂTĂ – 12:00-16:00
LUNI (ZIUA MECIULUI) – 12:00-20:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *