February 26, 2024
Get in touch with us
De la dreapta la stânga: Avram Gal, Ioan Varga, Vasile Dâncu

,,Am plăcerea să vă anunț că a avut loc inaugurarea restaurantului Transylvania Steak House din Cluj. Acesta a devenit pentru mine un proiect de suflet, nefiind doar o investiție oarecare. Prin standardele de calitate și atenția la detalii pe care le-am promovat aici cred că vom reuși să devenim un obiectiv de referință nu doar în Cluj, ci și în România.

Sursa Foto FacebookAtmosfera la deschidere a fost extraordinară, iar primii “clienți” care ne-au trecut pragul ne-au răsplătit cu un feedback de excepție.
Ca invitați de onoare, am avut privilegiul să ne fie alături dl profesor Vasile Dîncu, precum și dl Ioan Varga, patronul CFR Cluj.
Le mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru aprecieri!
După primele reacții, am deja curajul să afirm că acest proiect se va distinge în piața clujană de profil.

De asemenea, prin Transylvania Steak House am dorit crearea unui brand românesc cu potențial de internaționalizare. Aventura abia a început.
Vă așteptăm în locația nostră din Cluj, str Constantin Brâncuși nr 119,, a scris pe rețelele de socializare Avram Gal unul dintre acționarii restaurantului.

Unul dintre acționarii Transilvania Steak House este și Onisim Dorneanu cetățean american de origine română care are diverse afaceri peste ocean fiind recunoscut drept un potent om de afaceri.

Sursa Foto Facebook/Onisim Dorneanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *