September 26, 2023

Ori sunteți social democrați, ori cocalari, băi, ăștia de la PSD Cluj!

Ori plângeți de mila săracilor, ori vă ocupați de afaceri penibile. Nu se poate să râgâi caviar cu mititei, să te dai popular, că cică plafonezi prețurile și reduci lăcomia retailerilor, apoi să vrei și să iei fața celor care dau cu banul de pământ, așa, de fiță, că oricum e nemuncit și statul eșuat român are treabă cu cei cinstiți, nu cu borfașii și interlopii.

Mafia gulerelor albe de acum un deceniu este înlocuită de cea a cefelor groase și fălcilor unsuroase. RUȘINE, VASILE DÎNCU!

Nu este prima dată când penalofilul traseist pus președinte ”interâmar” la Cîmpia Turzii, Avram Gal, bate câmpii grobianismului de cea mai joasă speță.

Chestia cu burgerul de 6200 de dolari pentru festivalul de new-manele pe stick UNTOLD l-a mai anunțat: Avram Gal conduce PSD Cîmpia Turzii către penibilul grețos. Social democratul anunță un burger de 6200 de euro pentru fițoșii de la UNTOLD. Cocalarism și maneleală sub sigla PSD Cluj.

”Noi am mai scris despre derapajele ”social democrate” ale acestui individ, dar președintelui PSD Cluj, Vasile Dîncu nu prea i se pare stupid ca partidul său să se dea ”socialist”, dar liderii din subordinea sa să acționeze cocalar-manelist. Dacă acest Gal era un simplu patron de mezelărie putea să facă ce giumbușlucri dorea în economia de piață, dar el este persoană publică, mângâiată pe creștet și pusă în funcție de însuși președintele PSD Cluj, profesor universitar, doctor, Vasile Dîncu. Se poate domn’ Profesor să girați cu inacțiune această porcărie?

E mișto să plângi de mila săracilor râgâind ”belugă” și ”vită Wagyu” dintr-un produs făcut să fie accesibil amărăștenilor, un produs care dă și un indice de piață după care se calculează valoarea de cumpărare a cetățenilor din țările lumii! Cât burgăr d-ăsta de cocalar ”închepe” în PIB-ul României? au scris cei de la ziardecluj.ro

Ziar de Cluj a taxat în termeni duri PSD Cluj pentru acest derapaj care ne face cinste politicii social-democrate, dar conducerea PSD Cluj e, se pare, cu boticul în cei 6200 de dolari ai lui Avram Gal (deh, foame mare), că nu a scremut nici măcar un gest de admonestare a penalofilului Avram Gal. Vasilică, chiar nu pricepi ce dezastru de imagine e chestia aceasta pentru PSD Cluj? Sau o s-o dai pe aia cu ”afacere/business particular”? Nu mai e particular de când penalofilul este președinte de filială importantă a unui partid politic. Ce-i greu de priceput?

Sursa Foto ziardecluj.ro

Știre preluată de pe site-ul ziardecluj.ro https://ziardecluj.ro/psd-cluj-numai-de-cocalarisme-se-tine-presedintele-filialei-cimpia-turzii-penalofilul-avram-gal-arunca-din-nou-pe-piata-fita-cu-hamburgerul-de-6200-de-dolari-pentru-untold-pensia-a-aproape-30-de-am/

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata


About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *