September 26, 2023

Marile magazine vor fi închise la final de săptămână. Un proiect de lege inițiat de deputații PNL Nini Săpunaru și Tinel Gheorghe pentru modificarea și completarea Legii 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare propune un program de funcționare săptămânal pentru supermarketuri.

Proiectul depus în Parlament prevede că supermarketurile ar trebui să fie deschise de luni până vineri între orele 8 și 22, sâmbăta între orele 8 și 14. Totodată, proiectul prevede ca duminica și în zilele de sărbători legale supermarketurile să fie închise.

Tinel Gheorghe a declarat că închiderea supermarketurilor în zilele de duminică ar ajuta producătorii români să-și vândă produsele, adăugând că „parcă dintr-o dată toți ne-am născut în supermarket. Am uitat când cumpăram din piață!”.

Ministrul Muncii, Marius Budăi vorbește despre noile decizii legate de salarii și vârsta de pensionare pentru toate categoriile, la 65 de ani.

România pare să se confrunte cu o invazie de șerpi. În primă fază, în Oradea, a fost remarcată creșterea numărului de reclamații cu privire la…

O astfel de măsură este în vigoare în mai multe țări din Europa, precum Polonia.

„Duminica ar trebui petrecută cu familia. Este o zi pentru familie, pentru rugăciune, nu pentru cum­părături în magazine”, a declarat Marlena Malag, ministrul polonez pentru familie şi politică socială.

Germania este, de asemenea, cunoscută pentru a avea una dintre cele mai restrictive legislații din Europa în ceea ce privește orarul de funcționare al magazinelor. În conformitate cu această legislație, magazinele sunt închise duminica și au program redus în timpul săptămânii în comparație cu alte țări.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *