December 3, 2023

Primarul Emil Boc relatează incidentul cu activiștii din Constanța și presupusele provocări

Primarul Emil Boc a împărtășit experiența sa privind incidentul cu cei doi activiști din Constanța care au intrat în biroul său pentru a discuta despre nerealizările mandatelor de primar, inclusiv problema mirosului de gunoi din Cluj-Napoca.

El a explicat: “Este păcat că trebuie să comentez astfel de lucruri, pentru că nu am nimic de ascuns. Așa s-au desfășurat evenimentele: când am ajuns la birou, am văzut doi indivizi relativ agitați, care doreau să discute cu primarul, și le-am spus să aștepte pentru a pune rucsacul în birou și că îi voi primi. Cu toate acestea, înainte să pot pune rucsacul, acești indivizi au intrat cu forța. Nu am mai întâlnit așa ceva în viața mea.”

Primarul a continuat povestea, explicând că le-a cerut să aștepte 10 minute pentru a se pregăti pentru un eveniment la care urma să participe și apoi să discute cu ei. Cu toate acestea, unul dintre activiști îl împingea și striga să nu fie împins. În cele din urmă, el a realizat că aceștia căutau doar pretexte pentru un scandal și nu aveau nicio legătură cu problemele reale din Cluj.

Primarul Boc a menționat că era conștient de faptul că există oameni care au investit sume mari de bani pentru a-i afecta imaginea și că au fost încercări de provocare în trecut. A adăugat că nu ar fi putut să se aștepte la astfel de gesturi necivilizate la Cluj.

Cu privire la acuzațiile că ar fi luat microfonul și telefonul mobil al activiștilor, primarul a negat acest lucru și a explicat că nu a fugit de la întâlnirea tensionată, ci s-a refugiat într-o altă cameră a biroului.

Primarul Emil Boc a subliniat că nu le-a luat telefonul mobil și că a fost vizibil iritat, dar nu a reușit să ia telefonul. Imaginile video au fost prezentate pentru a clarifica acest aspect.

Știre inițială:https://www.stiridecluj.ro/politic/cum-a-trait-emil-boc-scandalul-cu-cei-doi-activisti-din-constanta-a-vorbit-si-despre-scena-in-care-a-vrut-sa-le-ia-telefonul-mobil-video?fbclid=IwAR3jQ99tqoR8HR8BiHDNdsRg9D1i-gtTmtGo4A2Yar0eGp6Uk8z1ODS8UkA

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *