December 3, 2023

O femeie care a oferit îngrijire unei foste profesoare a devenit moștenitoarea unor milioane de euro după decesul acesteia. Fosta profesoară și-a distribuit averea prin testament, incluzând atât organizații și spitale din Italia, cât și femeia care a fost alături de ea în ultimii ani.

Moștenirea bătrânei, estimată la aproximativ 25 de milioane de euro, a fost împărțită conform dorințelor exprimate în testament. Acestea au inclus și pe foștii elevi, pe medicii care i-au acordat îngrijiri de calitate pe parcursul timpului, dar și pe femeia care a fost alături de ea în ultima parte a vieții sale.

Sursa foto Google

Edmonda Marisa Cavanna s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la Genova, și a lăsat în urmă o avere de 25 de milioane de euro. În plus, aceasta a redactat un testament în care a menționat cu afecțiune un lung șir de medici și foști elevi.

O surpriză neașteptată a apărut când testamentul a fost deschis. Averea sa va ajunge la 16 instituții, inclusiv Spitalul Gaslini și Spitalul Galliera din capitala Liguriei, iar banii din vânzarea vilei în care a locuit fosta profesoară vor fi donați acestor instituții. De asemenea, nepoata femeii, câțiva prieteni și curatorul care s-a ocupat de ea timp de 30 de ani vor primi o parte din avere.

În plus, profesoara nu a uitat nici de femeia care a îngrijit-o și a tratat-o în ultimele luni, lăsându-i acesteia nu mai puțin de 3,7 milioane de euro.

Un caz similar a avut loc și în cazul unui român care a moștenit o avere de la femeia pe care a îngrijit-o.

Bătrâna era de obicei o persoană retrasă.

Se pare că fosta profesoară de literatură și-a redactat testamentul încă din 2012, dar nimeni nu cunoștea conținutul său. Astfel, deschiderea testamentului a fost o mare surpriză pentru cunoscuți și prieteni, când s-a descoperit că femeia avea o avere impresionantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *