December 3, 2023

Primăria Florești a publicat pe platforma licitația.ro o ofertă pentru extinderea și mansardarea clădirii principale a fostei școli din Tăuți. Planul vizează extinderea spre sud-est a corpului clădirii, alături de mansardarea noii suprafețe rezultate. Această renovare parțială va acoperi atât zona vestică cât și zona sudică. Primarul Bogdan Pivariu a comunicat că intenționează să modernizeze această clădire și să o transforme într-o grădiniță, pentru a satisface nevoile comunității locale. Proiectul va permite organizarea a trei grupe de copii, având capacitatea de a primi între 60 și posibil chiar 80 de copii.

Știre inițială: https://media9.ro/cel-putin-60-de-copii-fericiti-se-construieste-o-gradinita-noua-in-comuna-floresti/?fbclid=IwAR37Gfm-zNATepdAtN95tqwDd7BXj7RDHDrtNGvM2KAfE3F5k5iMxohhgsg

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *