April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Sesizarea consilierului local PMP Turda, Adrian Nap, făcută către Comisia de disciplină la nivel județean din cadrul Prefecturii Cluj, care viza unele abateri ale secretarului general al municipiului Turda, Elena Mărginean, s-a finalizat cu sancționarea acesteia din urmă.

”Considerăm că faptele reclamate și probate sunt mult mai grave decât sancțiunea primită, dar e și acesta un început… Următoarea sesizare va fi despre modul cum se falsifică voturile pentru adoptarea unei hotărâri de Consiliu Local, la Turda!”, a transmis PMP Turda.

Consilierul local PMP Turda, Adrian Nap, a spus că e decis să-și ducă ”până la capăt” lupta cu ”sistemul putred din Primăria Turda, condus de primarul Matei Cristian”.Am început această luptă cu sistemul putred din Primăria Turda, condus de primarul Matei Cristian, pentru a demonstra turdenilor că SE POATE! Îi îndemn pe toți să-și exprime nemulțumirile, atunci când le au și să nu le fie frică de nimic! Împreună vom învinge!

Am câștigat proces cu primarul Matei Cristian, care a vrut să-mi cenzureze criticile, am demonstrat că secretarul general al municipiului nu-și face treaba așa cum îi impune legea, am proces în instanță pentru a anula majorarea impozitelor pentru turdeni, am alte plângeri formulate pentru ca situația din administrația locală turdeană să revină la normal, în limitele impuse de lege. Mă duc până la capăt!”, a spus Adrian Nap.

1 thought on “PMP Turda: Secretarul General al Municipiului Turda, Mărginean Elena Mihaela, a fost sancționată disciplinar în urma unei sesizări a consilierului local PMP Turda, Adrian Nap!La Turda primarul Matei are atitudine de vătaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *