December 9, 2023
Sursa Foto Facebook

Atacantul e nemulțumit de modul în care conducerea clubului din Gruia s-a comporat în ultimele luni.Accidentat în luna august, Gabriel Debeljuh e hotărât să plece de la CFR Cluj la finalul sezonului. Atacantul este încă în faza de recuperare, după ce a fost operat pentru o leziune a ligamentului încrucișat și a meniscului, însă e dezamăgit de șefii campioanei.Croatul susține că nimeni din conducere nu a discutat cu el în ultimele luni și a fost nevoit să își achite singur costurile intervenției chirurgicale. Mai mult, deși oficialii din Gruia anunțau că îi vor prelungi contractul scadent în vara anului viitor, nu au existat tratative în acest sens.

“Am început să ies pe teren, să alerg, mă antrenez și cu mingea. Să joc încă nu pot, aș mai avea nevoie de două sau de trei luni ca să ajung în forma cea mai bună. După accidentare, medicul a estimat că o să pot juca din nou în șase sau în șapte luni.

Nu am acceptat și nu am semnat niciun contract cu CFR. Înțelegerea noastră va intra în ultimele șase luni în ianuarie. Chiar nu știu dacă voi continua la Cluj, eu observ că nici clubul nu vrea să continue cu mine.

Nici nu vorbesc cu conducerea, mai discut uneori cu antrenorul, cu el am o relație bună. Cu conducerea nu am nici o relație. Încă aștept să-mi plătească recuperarea pe care am achitat-o din banii mei.Am plătit bilete de avion, hotel, recuperarea propriu-zisă și nu mi-au înapoiat nici un cent. Să vedem ce se va mai întâmpla, dar la cum văd situația acum nu cred că voi mai juca vreodată pentru CFR.

Eu nu-mi risc cariera când sunt în ultimele șase luni din contract! Nici măcar nu mi-au propus un contract nou și nu au fost deloc alături de mine în perioada aceasta în care nu am putut juca.

Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *