March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Miklos a luptat la 18 ani pentru titlul mondial în Santo Domingo, Republica Dominicană VALOROS. Muhammad Ali este considerat cel mai mare campion de box la categoria greaTabelul competiţiei din 1983 arată că Miki a învins în semifinale un cubanez, iar în finală a pierdut cu americanul Arthur Williams, care mai apoi a devenit un boxer profesionist şi a fost poreclit The King (n.r. – Regele).

“A fost cel mai greu meci al meu. La sfârşitul lui, mie mi-a ridicat mâna arbitrul ca învingător, dar după cinci minute s-a dat altă decizie, iar noi n-aveam bani de contestaţii”, a povestit clujeanul, care acum are 47 de ani. Miklos Paizs a fugit din ţară în 1988, după ce a fost acuzat de poliţia din Cluj că a lovit un om cu maşina.

În anul 1988, lotul de box al României de amatori a făcut pregătire la Sibiu AFACERE. Miklos Paizs locuieşte acum în Florenţa, Italia, unde are un club de noapte”De fapt l-a lovit altă maşină şi l-a aruncat sub roţile mele. Victima era socrul primarului de atunci din Cluj şi primeam pedeapsă mare, aşa că am fost nevoit să plec din ţară. Accidentul a fost în ‘86, dar numai după doi ani au scos dosarul pentru că eu eram anti-comunist”, a spus Miki. Acesta trăieşte acum în oraşul italian Florenţa, unde are clubul de noapte River, frecventat de numeroase vedete, printre care şi fotbalistul Adrian Mutu, pe când juca la Fiorentina. De asemenea, clujeanul şi-a deschis o sală de box în Italia.

“Am fost şi eu la acea finala din Santo Domingo. Îl ştiu bine pe Miklos Paizs. Era foarte talentat şi, dacă ar fi continuat cariera, putea ajunge un boxer mare, în genul lui Muhammad Ali”, a precizat Obreja.

El a fugit din tara inainte de ’90 din cauza unei condamnari la

închisoare.

Sursa Foto Facebook

Miki Miklos (Paizs Miki) a fost campion mondial timp de cinci minute

”A fost cel mai greu meci al meu. La sfârşitul lui, mie mi-a ridicat mâna arbitrul ca învingător, dar după cinci minute s-a dat altă decizie, iar noi n-aveam bani de contestaţii”, a povestit clujeanul, care a fugit din ţară în 1988, după ce a fost acuzat de poliţia din Cluj că a lovit un om cu maşina.

În anul 1988, lotul de box al României de amatori a făcut pregătire la Sibiu. Miklos Paizs s-a stabilit în Florenţa, Italia, unde are un club de noapte. Acesta a povestit despre accidentul de la Cluj că: “De fapt l-a lovit altă maşină şi l-a aruncat sub roţile mele. Victima era socrul primarului de atunci din Cluj şi primeam pedeapsă mare, aşa că am fost nevoit să plec din ţară. Accidentul a fost în ‘86, dar numai după doi ani au scos dosarul pentru că eu eram anti-comunist”, a spus Miki.

Sursa Foto Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *