March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Eugen Neagoe se arată nemulțumit de starea gazonului, spunând ca este rușinos ca un oraș ca și Clujul să dețină o arenă cu un asemenea gazon.

„Avem un oraș de 5 stele, un stadion de 5 stele și un gazon de minus 4 stele. Ați văzut cum a arat gazonul în meciul cu Rapidul. Sincer cred ca este cel mai rău gazon din țară, sau la concurență cu cel de la Arad”, a declarat Neagoe în cadrul conferinței de presă.Acesta se arată surprins de faptul că peste două zile urmează partida cu UTA și nicio persoană din cadrul clubului nu făcut ceva ca să îndrepte starea terenului.

„Astăzi suntem la 2 zile după jocul cu Rapid și nici până in momentul acesta când noi discutam de jocul cu UTA nimeni nu a intrat pe gazon sa îl îndrepte puțin. Așa se procedează. Din august nu am văzut oameni preocupați să rezolvăm ceva cu gazonul ăsta. Este cel mai prost teren din țară”, a adăugat Neagoe. Antrenorul „studenților” a subliniat faptul că și adversarii când joacă pe Cluj Arena fac aluzie la starea proastă a gazonului.

„Și adversarii ne spun «Domnilor nu puteți face ceva cu gazonul ăsta?» Eu aș face și astăzi dar din păcate nu sunt eu persoana responsabilă cu gazonul. Este rușinos să avem așa un stadion frumos într-un oraș de 5 stele să ne prezentăm cu un asemenea gazon”, a mai adăugat Neagoe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *