December 3, 2023

Un incident cu implicații neașteptate s-a desfășurat în zilele recente la Cimitirul Sărata II din Bacău, provocând o suferință profundă și indignare în cadrul unei familii, potrivit informațiilor oferite de ziaruldebacau.ro. În timpul ceremoniei de înmormântare a unui membru al familiei, lucrătorii firmei SSPM Bacău, responsabilă cu gestionarea cimitirelor în regiune, au făcut o eroare de proporții, lăsând un sentiment de dezamăgire în sufletele celor care încercau să facă față pierderii.

Familia a trecut printr-un coșmar când tatăl decedat a fost lăsat într-un sicriu pe o alee expusă în plin soare canicular timp de mai mult de jumătate de zi. Potrivit relatărilor furnizate de Ștefan pentru Ziarul de Bacău, în timp ce își confruntau durerea pierderii, angajații firmei SSPM au făcut o eroare în privința gropii de înmormântare și au sunat ulterior familia pentru a-i informa că trebuie să-l scoată pe tatăl lor din groapa greșită. Abia atunci au reușit lucrătorii să-și îndeplinească sarcina, săpând o groapă nouă și relocând sicriul.
„La ora 11:30 a avut loc înmormântarea, care a durat aproximativ 30 de minute. Ne-am retras, iar apoi am primit un apel de la SSPM că au făcut o eroare cu privire la groapă și că trebuie să-l extragă pe tatăl nostru de acolo. Ne-am întors la cimitir și muncitorii au început să sape o nouă groapă chiar în momentul respectiv. În tot acest interval, am văzut sicriul cu tatăl meu săpat din pământ și lăsat pe alee, expus soarelui, ca și cum ar fi fost o cutie abandonată acolo”, a relatat Ștefan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *