December 3, 2023

Ieri seară, un autocar în care se aflau aproximativ 40 de pasageri de cetățenie ucraineană a fost implicat într-un accident în zona orașului Năvodari din județul Constanța. Vehiculul a intrat în coliziune cu un limitator de înălțime.
Datorită numărului mare de persoane implicate, autoritățile locale au activat Planul Roșu de Intervenție, însă acesta a fost suspendat după aproximativ o oră, în timpul căruia s-au evaluat răniții și s-a constatat că nu mai era necesară intervenția de urgență.

La locul accidentului au intervenit echipele operative cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, o autospecială de transport pentru victime multiple și 3 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Un număr de opt persoane adulte au fost transportate la spital, fiind conștiente, dar prezentând traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare. De asemenea, alte șase persoane au fost evaluate medical la fața locului și au ales să refuze transportul la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *