December 3, 2023
Sursa Foto/ Spy news

Nuntă mare în lumea manelelor Florin Salam și Roxana Dobre au ales să-și unească destinele astăzi iar cei doi au parte de un eveniment spectaculos pe malul mării, în Mamaia. Printre invitații care au luat parte la marele eveniment se află și Tzancă Uraganu cu frumoasa lui iubită, Alina Marymar.

Ce ținute au ales să poarte Tzancă Uraganu și iubita lui, Alina Marymar

Alina Marymar, iubita celebrului cântăreț își ține fanii la curent de pe rețelele de socializare cu toate momentele din viața ei, iar frumoasa brunetă a postat o serie de fotografii alături de iubitul ei, Tzancă Uraganu, chiar lângă bolidul său de lux.

Cei doi au fost printre primii care i-au felicitat pe proaspeții căsătoriți, iar Tzancă Uraganu și partenera lui, Alina Marymar, au ales să poarte ținute spectaculoase pentru marele eveniment.

Iubita manelistului a purtat o rochie albă pe care a accesorizat-o cu sandale aurii, iar Tzancă Uraganu a fost cel care și-a luat un costum alb-negru, dar și o pereche de ochelari.

Florin Salam și Roxana Dobre au spus marele ”DA”

Astăzi are loc unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz-ul românesc! Florin Salam și Roxana Dobre au spus marele ”DA”, chiar pe malul mării.

Nunta are loc pe o plajă din Mamaia, iar ținutele celor doi miri au atras toate privirile și invitații s-au bucurat de toate momentele frumoase de la marele eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *