April 23, 2024
Get in touch with us
ASCULTĂ ARTICOLUL

Judecătoarea care a provocat momentele grele pentru familia îndurerată este Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia. Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii decedați în tragicul accident de la 2 Mai, a povestit jurnaliștilor că în timpul ședinței, judecătoarea a cerut cartea de identitate a fiului său decedat, iar ulterior a întrebat dacă acesta este prezent în sală, fără să își dea seama că tânărul nu mai este în viață. Acest incident a fost devastator pentru familiile îndoliate, adăugând și mai multă suferință unei situații deja tragice.

În ceea ce privește situația financiară a judecătoarei, conform ProTV, aceasta deține un teren în Beiuș, Bihor, o casă de locuit în aceeași localitate și două apartamente în Mangalia. În declarația de avere, judecătoarea a menționat și un singur cont bancar cu un sold de 1.000 de lei la data depunerii declarației. Are patru credite în valoare totală de peste 551.000 de lei și un venit lunar mediu de aproximativ 13.052 de lei, echivalentul a circa trei salarii medii nete pe economie.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *