March 28, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto/BZC.RO

Nu este nicio noutate că municipiul Cluj-Napoca este un oraș aglomerat, după cum nu este nicio noutate faptul că poliția locală, aceste santinele războinice ale Primăriei, împart fără milă amenzi clujenilor care parchează aiurea și pentru câteva minute.

Iată, în schimb, că pe perioadă de “Antol”, polițiștii de la locală nu mai sunt atât de porniți să dea amenzi, cel puțin nu festivalierilor.

Într-o serie de imagini trimise de un cititor Bună Ziua Cluj, se poate observa cum strada. General Dragalina din centrul orașului, pe care în oricare altă perioadă anului este imposibil de parcat, s-a transformat peste noapte în parking pentru mașinile fetsivalierilor care au venit la Untold.

Toți cei cu numere de alte județe au parcări gratuite unde vor de Untold la Cluj

În imaginile trimise pe adresa redacției se poate vedea o colecție de numere de înmatriculare din alte județe, de Iași, la Dolj, Bihor, Bistrița, Constanța, Valcea, Satu Mare sau chiar alte țări. 

Ce au în comun toate aceste mașini “străine”? Toate parchează fără nicio problemă pe trotuarul subțire al laturii dinspre Someș a străzii General Drăgălina, strada apropiată de centrul distracției Untold, și anume Parcul Central. Nu este nicio problemă că pietonii nu mai pot trece și sunt nevoiți să se deplaseze pe stradă.

Unde este poliția locală? Cum este posibil așa ceva, vă întrebați? Ei bine răspunsul este simplu: Pentru că pot și pentru că poliția locală are ordin să nu amendeze numele străine!  Altă concluzie logică nu există, din moment ce poliția locală era la cațiva metri distanța, după cum se poate vedea din imaginea de mai jos.Poliția locală constată dar nu se atinge de cei din alte judete parcați pe trotuar, chiar dacă abia pot trece pietonii

Potrivit cititorului care ne-a trimis imaginile, o singură mașină a fost ridicată de pe strada general Dragalina, din plin centrul Clujului, la momentul la care aceste imagini au fost realizate, un Mercedes de Hunedoare care parcase ca un nesimțit fix în stația CTP. Era și culmea ca poliția locală să treacă cu vederea această dovadă de nesimțire crasă.Toți cu numere de alte județe pot parca pe timpul festivalului Untold unde vor, chiar și sub semnul care indică ridicarea mașinii. Conform BZC.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *