September 26, 2023

Pompierii din Cluj-Napoca au fost chemați vineri seara pentru a stinge un incendiu care a izbucnit în urma unei explozii la o țeavă de gaz exterioară. Nu există informații despre victime.

“Echipajele noastre sunt în plină acțiune pe strada Sobarilor, unde a avut loc o explozie la o țeavă de gaz de exterior. Nu există raportări de victime sau daune materiale semnificative, dar explozia a declanșat un incendiu”, a comunicat ISU Cluj vineri seara. S-a menționat că echipele de intervenție au lucrat eficient pentru a stinge incendiul și au reușit să îl oprească înainte de a provoca daune majore. Incendiul a fost complet lichidat, iar în afară de țeava de gaz, nu s-au înregistrat alte pagube notabile. Compania de gaz este și ea prezentă la fața locului. Până în prezent, nu se cunosc cauzele care au dus la explozie.

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *