September 26, 2023

,,Dragă Cruce Roșie,

Îți doresc o zi specială în care sărbătorim munca și angajamentul tău neobosit în a ajuta și sprijini comunitățile din întreaga lume. De-a lungul anilor, ai fost o sursă de speranță și susținere pentru cei în nevoie.

Echipa ta de voluntari și personal dedicat merită toate laudele pentru devotamentul lor în a salva vieți, a oferi asistență medicală și a oferi sprijin în situații de urgență. Sunteți eroii noștri tăcuți, mereu pregătiți să interveniți în fața adversității.

Crucea Roșie a demonstrat mereu că solidaritatea și compasiunea pot schimba lumea. Fie că este vorba despre ajutor medical în zone afectate de conflicte sau dezastre naturale, despre campanii de donare de sânge sau despre educația comunităților în domeniul primului ajutor, voi continuați să aduceți speranță și să salvați vieți.

Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți și vă încurajăm să continuați această misiune nobilă. Ziua Crucea Roșie este o oportunitate de a reflecta asupra importanței umanității și a bunătății în lumea noastră.

Cu sinceritate și recunoștință,
Diana Teodora BORZAȘI”

Disclaimer: News Cluj nu are contracte de publicitate cu nici un partid politic sau agenție guvernamentală direct sau sub forma unor campanii de informare. News Cluj consideră că aceste sume nu sunt nimic altceva decât un ajutor mascat care distorsionează piața media.News Cluj acceptă contracte cu partidele politice doar în perioada campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare fiind normală pe perioada alegerilor.
#presacurata

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *