April 23, 2024
Get in touch with us
Sursa Foto Facebook

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit într-o intervenție telefonică joi dimineața despre derby-ul de luni seara, 13 martie, dintre CFR și Universitatea, programat la ora 20:30, pe arena din Gruia.

Edilul Clujului a făcut apel la fair-play din partea celor două formații și a celor două galerii, iar acesta speră că atmosfera nu va fi una tensionată și lipsită de incidente.

„Sper să fie un spectacol de ținută. Am încredere în clujeni că își vor susține echipele cu fair-play. Să nu uităm că toți suntem clujeni. Le spun tuturor, indiferent că susținem „U” sau CFR, să nu uităm că toți reprezentăm Clujul.

Sunt convins că luni vom avea un spectacol și ne vom susține favoritele cu fair-play, într-o atmosferă de oraș civilizat. Sunt mari așteptări de la acest derby al Transilvaniei și al României”, a declarat primarul la Napoca Live.

Boc a fost încântat de evoluția Universității
Primarul a fost prezent pe Cluj Arena la meciul cu Farul Constanța, câștigat de U Cluj cu 2-0 și a lăudat evoluția elevilor lui Ioan Ovidiu Sabău.

„Ați văzut ce înseamnă o echipă legată, dedicată, cu ambiție, gândită bine de pe margine de Neluțu Sabău? Farul nu a exista pe teren. Dacă era 4-0 nu se supăra nimeni. Eu am spus că nu vom pierde și am avut dreptate.

A fost de departe cel mai bun meci al Universității Cluj în acest campionat. Dacă echipa își menține tonusul pe care îl are acum, sunt convins că vom avea zile bune”, a mai susținut Boc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *