December 3, 2023

Wizz Air a decis să anuleze toate zborurile regulate planificate între aeroporturile din Cluj-Napoca și Antalya (Turcia). Compania low-cost din Ungaria a eliminat zborurile programate pentru septembrie și octombrie 2023, cu toate că această rută fusese introdusă în această primăvară.

Prin urmare, călătorii din Cluj-Napoca și alți turiști care doresc să călătorească spre destinații exotice trebuie să țină cont că cursele Cluj-Napoca – Nisa de la 1 septembrie, Cluj-Napoca – Bari de la 4 septembrie până pe 2 noiembrie, Cluj-Napoca – Abu Dabhi suspendate până pe 3 noiembrie și cursa Cluj-Napoca – Liverpool, care a fost anulată, nu vor mai fi operate după 26 octombrie 2023.

Pe lângă aceste rute suspendate și anulate, Wizz Air a decis să reducă frecvența de operare a unor rute în lunile septembrie și octombrie 2023, afectând nu doar aeroportul din Cluj-Napoca. Potrivit sursei citate, Wizz Air a refuzat să dezvăluie numărul total de zboruri anulate și lista rutelor afectate.

Anulările zborurilor sunt în mare parte atribuite problemelor cu motoarele avioanelor Airbus A320neo și A321neo. Cu toate acestea, la Cluj-Napoca, motivele ar putea fi diferite, deoarece zborurile pe aceste rute sunt efectuate cu avioane mai vechi din generația A320 și A321.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *