April 20, 2024
Get in touch with us

Horoscop 2 iunie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale pentru toti navii. Vezi ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

Se contureaza niste bani in plus, poate si pentru ca o sa va schimbati serviciul, sau or fi afaceri particulare. Voi va puteti permite multe din lucrurile care va erau interzise, printre care si o minivacanta, sa mai schimbati peisajul, sa va spalati retina cu alte imagini din natura.

TAUR

E posibil sa va orientati spre o afacere de familie, ca sa nu mai depindeti de altii si o sa vrea si partenerul, pare-se. Va luati inima-n dinti sa-ncepeti lucruri noi, pot fi si din cele de care v-ati mai apucat o data, dar n-au mers, acum insa conditiile sunt diferite si-or sa mearga bine.

GEMENI

Se pare c-o sa va integrati intr-o echipa si o sa va faceti remarcati, veti lua si bani si se vor gasi si alte proiecte. O sa faceti rost de niste bani in plus, poate fi chiar o marire de salariu si o sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade, c-aveti multe de cumparat.

RAC

Poate va luati ceva care e mai ieftin in perioada asta si o sa faceti o economie, c-ati prins momentul ideal. Voi o sa recuperati niste bani, se poate sa primiti si ceva in dar, e o surpriza si asta o sa va unga pe suflet ca-nseamna ca-i pasa cuiva de voi.

LEU

O sa iesiti la rampa cu ceva nou are sa va aduca satisfactii si financiare si morale, si or sa fie incantati beneficiarii. Se iveste ocazia sa plecati cu treaba pe undeva si sa profitati sa mai si vizitati cate ceva si o sa va destindeti, pe langa faptul ca veti rezolva si probleme de afaceri.

FECIOARA

Si cu si fara un motiv medical v-ar prinde bine sa faceti o programare la medic, macar preventiv. Daca sunt si probleme atunci obligatoriu. Se regleaza situatia financiara, poate apelati si la un credit daca vreti sa plecati in vacanta, sau sa cumparati, ceva scump pentru casa.

BALANTA

Se poate sa-ncepeti o relatie de afaceri, un parteneriat care-o sa v-aduca niste castiguri certe. O sa puteti sta la masa negocierilor c-aveti sanse sa si obtineti niste avantaje, de unde pana-acum nu prea aveau ochi si urechi pentru voi, sefii.

SCORPION

O sa va invite cineva intr-o plimbare, in afara orasului, poate si-n alta tara si o sa fie o binemeritata vacanta, daca va duceti. Anturajul pare sa fie mai receptiv la problemele voastre si o sa va simtiti si voi mai in largul vostru ca oamenilor le pasa de voi si lucrurile merg usor, chiar si de la sine.

SAGETATOR

Se poate s-aveti o discutie-ntre patru ochi cu partenerul de cuplu ca sa reglati niste chestiuni de familie – musai. O sa va treziti cu oferte de lucru si s-ar putea s-alegeti ceva daca, oricum, aveati de gand sa faceti o schimbare si vi se pare ceva atragator, ca bani, cel putin.

CAPRICORN

E o-ncercare din partea cuiva sa reinnodati o relatie si sa refaceti armonia care fusese candva si poate-i reuseste. Se pare c-o sa investiti niste bani in casa si o sa le-mpliniti niste dorinte alor vostri ca v-o fi rugat mai de mult si nu vreti sa-i dezamagiti.

VARSATOR

O sa puteti aprofunda niste studii sa luati o diploma ca sa puteti practica meseria de care sunteti atrasi. Poate se-aduna in jurul vostru niste oameni ca sa dati viata unei idei, poate fi un proiect de timp liber, si o sa aveti succes.

PESTI

O sa va-ntelegeti cu colectivul in care veti intra si munca voastra o sa fie rasplatita, ca e valoroasa. Un parteneriat de afaceri v-ar aduce bani frumosi, cu conditia sa tineti pasul cu schimbarile care vor avea loc si o sa va asigurati un loc mai sus pe scena sociala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *